29 Mart 2010

Hülya avşar program sunarsa.



Televizyonda program sunmak bu kadar kolay ve ucuz olmamalı diye düşünüyorum,ciddi bir kanalda Hülya avşarın karşısında gayet donanımlı ve kendini ispatlamış Tiyatro sanatçısı anlatıyor, kocaeli'nde kurduğu tiyatro okulunu ve ders veren  Türkiyenin en ünlü tiyatro hocalarını sıralıyor,ve hülya avşar sözünü kesiyor sanatçının,bu hocalar bir "RANT" sağlıyor'mu diye soruyor,Buyurun soruya bakın "rant" nedir rant,(faiz geliri,kira geliri,çalışmadan kazanç sağlamak) Tiyatro sanatçımız bozmuyor maaş alıyorlar tabi ki diyerek geçiştiriyor kibarca.

Değişik konulara gidiyor sohbet,kadın erkek ilişkilerine giriyorlar,evli iken aldatan ve aldatılanlardan bahsediyorlar ve Hülya avşar mağduriyetini anlatıyor bu konuda,evet belki mağdur olmuştu ama sormazlar mı insana sende bir zamanlar evli adamlarla ilişkide değil miydin diye,hemde aleni olarak,senin mağdur ettiğin kadınların ahı tutmuş olamaz mı,bir program sunan insan lafın nerelere gideceğini hesap etmeli ve ona göre konu açmalı,bizim çok güzel bir Ata sözümüz var insanlar bundan ders çıkarmalı "Çalma kapımı,çalarlar kapını" işte böylesi donanımsız insanlara biraz ünlüler diyerek programlar verilip,jüri üyeliği yaptırılıyor'ya içim buna yanıyor, televizyonculukta popo avuçlamaktan soru sorma seviyesine kadar yükselebiliyormuş insan,bizlerde bu aptal saptar programları izlemek zorunda kalıyoruz, işin can sıkıcı yanı da bu işte ...

8 yorum:

  1. Programı ben de seyrettim ve aynını düşündüm. Ragıp Savaş'ın yerinde olsaydım vallahi sorarsım "bre bacım Tanju bekâr mıydı sen kafayı ona taktığında?" diye demiştim kendime.
    Pespaye de olsa o koskoca(!) Hülya Avşar ya artık herşeyi sorabilir hatta millet ne cesur kadın ya falan diye takdire bilem kalkışır.
    Can sıkıcı hem de çok...

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel sevgili ecehan,vallahi koskoca Hülya avşar değilmi,Pespaye de olsa koskoca başbakanı bile karşısına oturtmuştu.

    Ne günlere kaldık be,canım Türkiyem...

    Selamlar sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Dün akşam başka bir konuğu ağırlarken takıldım. Dikkatimi çekti konuğunun sözlerini sık sık kesmesi ve konuşurken yüzüne bakmaması.
    Ünlü olmaya gör! her hltı yiyebileceğini sanıyor bunlar ama iyice batıyorlar.
    Sayelerinde jüri üyeliği bile meslek oldu.
    Kendileri bu proğramlardan rant sağladıkları için herkese aynı gözle bakıyorlar.
    Selam ve sevgiler

    YanıtlaSil
  4. İzleme Tufan! kim mecbur edebilir seni?.. iki kıytırık program hakkında bilgi sahibi olmazsan kültüründe eksilme olmaz diye düşünüyorum.. Yani, bilinen tek gerçektir neredeyse, ki insan kendisini beğenmezse çatlar!! Eğer kendisini beğenmeyip çatlayanları da haklı bulma erdemine sahipse o kişi o zaman bırakalım beğensin kendisini.. Bahse konu olan kişi de ister hak ettiği yerde ister haksız elde ettiği yerde olsun oldukça geniş bir kesimin beğendiği bir zanaatkar!!.. Ve, kendisinin getirildiği konumlara "rant" sağladığı için getirildiği bilinci içinde olması nedeniyle "konumlara" gelebilecek kişilerin mutlaka rant sağlaması gerektiğini düşünüyor olabilir..
    Yani ilahi Tufan.. şu anda şu konudan başka her şeyi düşünüp yazmak isterken bak bana neler yazdırdın..
    Halbuki ben pazar açık olduklarını söyleyen dostların ilgisini içime sindirmek istiyordum!..

    YanıtlaSil
  5. Evet sevgili bahar,malesef jüri üyeliğide meslek oldu,aptallıkta para ediyormuş meğerse ama biz bunu algılayamıyoruz işte.

    Selamlar.

    YanıtlaSil
  6. Evet sevgili hocam çok haklısınız,ama net'de sorun çıkmasa vallahi bakmazdım ama neyse düştük işte bir kere.

    Ve özür diliyorum diğer konuda keyfinize limon sıktığım için,ama ben sizin içinizdekileri hissettim bile.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  7. selam TUFAN
    kimileri insanlara afyon verip uyutur
    bizim ülkemizde ise futbool ve magazin değeri yüksek programlarla uyutuyorlar insanları
    çünkü uyanan insan sorar uyuyan insansa
    sorgusuz sualsiz bön bön bakar
    ben bu programlara amaca hizmet diyorum tabiki
    amaca hizmet eden şaklabanlarda olacak illaki

    söylediğin sitenin tam adresini bildirirsen bir deneme yapmaya çalışırım
    saygılarımla ALİ EKBER ÇELİK

    YanıtlaSil
  8. Bence kendini bilen insanların,gerçek sanatçıların çıkacakları programı seçmeleri gerekiyor.

    YanıtlaSil