10 Mart 2010

OBAMA'NIN GERÇEK RENGİ...

 

Obama seçildiği zaman şenlikler düzenleyen,kurbanlar kesen meydanlara dökülen şakşakçı yalakalar,gördünüz mü obama'nın kıçı ne renkmiş,oturun şimdi afiyetle yalayın bakalım belki boncuk bulursunuz.

Ermeni soykırım tasarısını temsilciler meclisinden geçirmekle kalmadı, şimdi de yunanlılarla Osmanlıdan kurtuluş törenlerini kutluyor obama efendi,ve sizler hala yalakalığa devam ediyorsunuz,başbakan arabistan'da sözde oscar ödülü alıyor,veren kim,arabistan kıralı,yani küçük amerikalı,ya siz bu milleti salak mı sanıyorsunuz,bir taraftan böğrünüzün bir yanını deşiyor adamlar sonra diğer yanına madalya takıyorlar,yürü arkadaş,yürü git işine.

2008'de ülkemize gelen 35 CIA-Pentagon karma heyeti (yani üst düzey ajanlar) , Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbaratının Yıldız bürosunda üstlenmiş durumda,bunlar ülkemizde ne iş yaparlar içişleri bakanı neden bunlardan haberim yok diyor,asıl muhatap olmaları gereken MİT ve TSK olması gerekirken neden polisle gizli bir iş birliği içindeler,neler oluyor bu ülkede,bizi gerçekte kim yönetiyor.

İçeri tıka tıka orduda subay kalmayacak,Aselsan mühendislerimiz öldürülüyor,cudi dağında petrol mühendislerimiz öldürülüyor hükümetten tık yok,intihar etmişler!!!ya arkadaş bizler bedevi çadırından türemedik,aselsan mühendislerinin icat ettikleri savunma teknolojisi nerede şimdi,cudi dağındaki petrol yatakları neden saklanıyor.

Bilmez misiniz yaşadığımız bu coğrafyada güçlü bir ordunuz yok ise ensenizin köküne şaplağı yersiniz,bugüne dek bu ülke ayakta durdu ise güçlü ordusunun caydırıcı gücündendir,şimdi el ele vermiş ordumuzu yok etme çabasındasınız  Allahın salakları,yarın bir böcek gibi ezileceğinizin farkında değil misiniz.

Her yanımız ajanlarla dolmuş,ordumuz dahil her yere sızmışlar,ne gizlimiz kalmış nede sırrımız,kimsenin kimseye güveni kalmamış birde salyalı sümüklü tarikat artıklarıyla uğraşıyoruz,birileri de yalancı kabadayı gibi ortalıklarda dolaşıyor,ya daha dün depremde kayıp ettiğimiz vatandaşlarımızı bile sayamıyoruz, biz nereye sürükleniyoruz,hangi çukura çekilmeye çalışıyoruz! Alkışladığınız adamların gerçeğini görün artık...

2 yorum:

  1. Bu güzel yazılarını özlemişim dostum... :) İyi ki varsın...

    Selamlar...

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldiniz sevgili Üstad,asıl bizler özledik yüreğinizin sesini,sizi yeniden görmek ne güzel.
    Görüşmek dileğiyle.

    Saygılar sevgiler.

    YanıtlaSil