2 Haziran 2010

Sen kimin itisin ???



Hainlik ettiğin bu topraklarda ne işin var senin şerefsiz köpek,pis ayaklarınla kirletme bu canım toprakları ve defol git türediğin çöplüğüne.
Biz mezhebi genişlerden değiliz,kimseye de siyasi yalakalık yapmayız seni çağıran her kimse beni bağlamaz aslan gibi vatan evlatlarının hesabını vereceksin.
Şimdi topla çulunu ve hass....tir git.

7 yorum:

  1. Dilinize sağlık Tufan bey.

    YanıtlaSil
  2. Hesabı bana değil hiçe saydağı Tanrı'ya verecek. Hesabı saraylarda oğulcuklarına düğün yapanlara değil, kara toprakta düğün yapan şehitlerime verecek.
    Sayfanda resmi olmamalı, lütfen at gitsin çöpe. Kirlenmesin gözlerimiz be Tufan!

    YanıtlaSil
  3. Adsız3/6/10

    Benim evladımın katillerini yediren içiren besliyen ve saklıyan bu rezili bu ülkede kim misafir ediyor,tvde izledim az önce dış işleri bakanının düzdüğü metiyeleri duyunca kulaklarıma inanamadım,neredeyse Türk olduğumuz için suçlanır olduk,bu ülkenin yönetimini bizler kimlere teslim etmişiz,bu kadar onursuz bu kadar gurursuz bir yönetim anlayışı olabilirmi.
    Bizim evlatlarımızın katilini kucaklayanlar ASLA TÜRK OLAMAZLAR,Defol git katil köpek,defol.

    YanıtlaSil
  4. Adsız3/6/10

    Merhaba tufan bey,sizi İMEEN den tanıyorum ve bu yazdıklarınızı kelimesi kelimesine destekliyorum.
    İçeriye başka dışarıya başka davranan bu hükümetin tüm politikaları malesef böyle,ne kadar düşmanımız var ise hepsiyle kucaklaşıyorlar,bir yazınızda okumuştum dışişleri bakanının yazdığı kitabı okuyun ne olduğunu anlarsınız diyordunuz çok haklı olduğunuzu söylemek istiyorum,bizi yönetenleri gerçekden tanımıyoruz ve kendi ellerimizle batağa gömülüyoruz.

    İlker Eroğlu

    YanıtlaSil
  5. Az önce haberlerde okudum, dışişleri bakanı ile yapılan ortak basın toplantısında gazetecinin sorduğu soru ve arka planda ilgilinin bayrağının olmaması ilginçti, en acı olanı da ülkesiz, ilkesiz, vatansız ve bayraksızlarla eşdeğer manzara sergilenmesi idi. yakışır diye bir söz var ya aynen öyle.
    Sağlığına dikkat et değmez bunlar için tansiyonunu yükseltmeye.
    Selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum Can Dost...

    YanıtlaSil
  6. yorumlarım küfür içerdiği için, 1 milyon kalem'de yayınlanmıyor. yazını burada görünce, şansımı denemek istedim.
    ayrıca, bu konulardan bahsederken sakin kalmamanın, küfretmemenin mümkün olmadığını düşünüyorum.
    blogumda sana ait blog adreslerine yer vermekten de büyük mutluluk duyuyorum.
    gelelim meseleye,
    hadi barzani, yahudi tohumudur. ettiği düşmanlık bir nebze anlaşılabilir. ya bizimkiler? son aylarda gece gündüz sadece bunu düşünüyorum; ama hala bir cevap bulamadım.. bizimkilerin tohumu ne çeşittir ki, kendi vatanlarını satıyorlar?

    YanıtlaSil
  7. Cüzzamlı melek teşekkür ediyorum ilgine ve alakana,haklısın sakin kalmak mümkün olmuyor baksanıza tayyip efendi bile bu yorumlar insanı katil eder diyorsa o zaman yorumlar hedefini vuruyor demektir.
    Alnında etiketiyle gezen insanın ne çeşit tohumdan türediğinin ne önemi var,satılık adamın cibililliyetimi olur ki,sadece adamım diye geziyorlar işte.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil