10 Haziran 2010

İpin çekildi tayyip efendi..

Bunu aylar öncede yazmıştım,seni sildiler demiştim,şimdi kendi yazarların yazıyor seni sildiklerini ne acı bir durum değil mi?

Evet, ipini çektiler senin,büyük ağabeylerinin işleri bitti seninle,defterini dürdüler, kankaların bile selam vermiyor artık,baktın olmuyor eski gömleğini giydin ve eski mahallene döndün,şimdi elin çapulcusuna ağabey dedirtiyorsun koskoca dış işleri makamına Şehitlerimizden bile utanmadan,ne oldu yönünüz hani batıya bakıyordu,kıbleniz gibi oda mı şaştı da bir anda bedevi çadırlarında anılır oldunuz.

Seni kimse kurtaramaz artık,arap sokaklarında ki şakşakçılarda ilk fırsatta seni satacaktır,mağdur rolünde işe yaramayacak,çünkü İsrail’in kuruluşundan ve Yahudi diasporasının İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana büyük bir başarıyla uyguladığı  mağdur politikası,  “Bir daha asla”, “Unutulamaz, unutulmamalı” gibi mesajlarla, sinemadan edebiyata, bilimden eğitime kadar her dalda dünyanın, ama özellikle Batı’nın kolektif belleğine, insanlık tarihinin en büyük mağdurlarının kendileri olduğunu kazımış durumda.

Sen elindeki dünyanın en cesur Ordusunun kıymetini bile bilemedin ve her fırsat da yerden yere vururken onlar her geçen gün ordusun gücüne güç kat dılar,yardımcın olan Arınç efendi ne dedi ordumuz için,"İyi ki bunlarla savaşa falan girmemişiz " söyler misin tayyip efendi hiç güvenmediğin bu orduya mı yoksa kurmaya çalıştığın polis ordusuna mı dayanarak her tarafa kabadayılık yapıyorsun,şunu sakın unutma bu gün seni şakşaklı yan araplar dün çölde savaşan Kahraman Türk askerini zehirleyerek öldürmüştü,dost bildiğin elden zehirli su içmek ne kadar acı değil mi,hoş sen bunu bizden daha iyi bilirsin ama biz yine de hatırlatalım dedik.

Şunu çok merak ediyorum, 27 aralık 2008 de İsrailin gazze de yaptığı  katliamdan dört gün önce dönemin başbakanı olmert Türkiye'ye günü birlik gelip size bildirdiği halde nasıl haberiniz yokmuş gibi göz yaşı döktünüz,bunları bilen Türk halkı sizin hangi samimiyetinize inansın,olmadı tayyip efendi olmadı tuzunuz koktu artık ve ipiniz çekildi boşuna çırpınıp durmayın,o göğsünüzde taşıdığınız cesaret ödülü madalyasını israilli ve museviler dışında taşıyan tek yabancı sizsiniz bu her şeyi açıklamıyor mu?

4 yorum:

  1. Geldikleri gibi gidecekler

    YanıtlaSil
  2. Tufan! GEÇ B U N L A R I!

    YanıtlaSil
  3. Yeryüzündeki en uzun yaşayan canlı hamam böcekleridir..
    Yeryüzündeki en çok ve en çabuk üreyen canlı da hamam böcekleridir..
    Yeryüzündeki en pis canlı da hamam böcekleridir..
    Yeryüzünde dişisi regl olan ve geçtiği her yerde o pis izini bırakan tek haşere de hamam böcekleridir..
    VE.. radyasyondan etkilenmeyen tek canlı da hamam böcekleridir..
    Bazı yörelerde karafatma bazı yörelerde huspe olarak adlandırılır..

    Tanınması açısından şeyyettim!

    YanıtlaSil
  4. Mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandilinizi en yüce dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmenizi diliyorum...

    YanıtlaSil