27 Temmuz 2011

Yeni Bir Tarih Yazıyorsunuz Sayın Genelkurmay Başkanı(!)..

İşte bu fotoğraf Türk milleti'nin başına çuval geçirildiğinin
resmidir,oldu mu Paşa,yakıştı mı bu poz size
sen şimdi bize neyin mesajını veriyorsun?



Sayın Koşaner, “paralel tarih yazmaya çalışıyorlar” demiştiniz ya? Siz de maşallah “BİATIN” tarihini yazıyorsunuz.

42 Generali “küresel güçlerin projesi gereği” BERTARAF edilmiş, Hasdal ve Silivri esir evlerinde tutulan bir ordunun komutan olan siz!!. Evet, size sesleniyorum!!.

Çuvalcı general ile bir araya gelip poz veriyorsunuz. Size mi acıyayım yoksa ülkemin ahvaline mi bilemedim. Bembeyaz olmuş saçlarınıza, yorgun yüzünüze baktım. Eskiler olsa “bu saçları değirmende mi ağarttın” diye sorarlardı. Eee, kolay değil tabi ordusu öğütülürken değirmenci başı ile iyi geçinmek(!).. Yayılan unlardan payınıza düşeni almışsınız anlaşılan.

Büyükanıt ve İlker Başbuğ “halkın karnı şiştiğinde” birkaç laf eder, milletin gazını alır, hükümeti rahatlatırdı. Halk da; “oh be, ordu var” der, tatlı rüyalarını görmeye devam ederdi.

Anlaşılan o ki, sizin gaz alacak mecaliniz bile kalmamış, beyaz bayrağı çekmişsiniz.

O utanç verici resmi, Hasdal ve Silivri tutsaklarının moralini düşündüm bir an…

Bilir misin komutan; mantara kurt kökünden düşer. Bize de öyle olmuş maalesef. Ağacı kesen baltanın sapı neyleyim ki, gene ağaçtan.

Yenik, elinde beyaz bayrağı bir komutan vardı katil David Petraeus’un yanında.

Solgun yüzünüzü görünce Gırnata geldi aklıma.
Son Ben-i Ahmer Devleti. Hani Gırnata yanarken hükümdar saklandığı kayaların arkasından şehre bakar ve ağlamaya başlar. Yanında olan annesi kendisine:

“Ağla oğlum ağla, erkekler gibi savaşamayanlara şimdi kadınlar gibi ağlamak yaraşır” der.

İşte o koskoca devletten tarihe ve akıllara kazınan yegane cümle bu cümledir.

Her iki cihanda iki elimiz yakanızda komutan. Çünkü bu millet sizlerin yüzünden tuzağa düştü. Ordumuz var, bir şey olmaz bu ülkeye dedi. Bu halkı kandırdınız komutan.

Tarih sorumlu mevkilerde olanları yargılarken sadece yaptıkları ile değil, yapmadıkları ile de yargılar. Siz komutanları bu güne kadar yapmadıklarınızdan dolayı yargılarken, hafızalara kazınan bu resim ile tarih sizi yaptıklarınızdan dolayı da yargılayacak.

Siz bu resimle “ÇUVAL”ı meşrulaştırdınız komutan!! İşte asıl bu resimle vurdunuz siz orduyu, bu buluşmayla…

Bu yaştan sonra bir yıl, iki yıl görev yapsanız ne olur komutan? İstifa etmek diye bir seçenek var, hiç duymadınız mı? Asıl “ÇUVAL”ı orduya bu resimle siz geçirdiniz komutan.

Her iki cihanda iki elimiz yakanızdadır!!.

Bu resimle AB-D azmettirmesi ile daha dün şehit olan 13 yiğidin kanı üzerinize sıçradı komutan.

Mantara kurt kökünden düşermiş neyleyim.


Ey Azınlık Kaldık Diyen Türk Halkı, Çağrım Sizedir:

Bilin ki kalite sayıdan önemlidir. Merak etmeyin, kaldırın başlarınızı. Atatürk kaç kişi ile işe koyulmuştu bir düşünün. Alparslan 100 kişiye karşılık 10 kişiyle savaşmadı mı Malazgirt’te?

Bırakın koltuğunu başkalarının lütfu ile elde eden siyasi-asker-bürokratlara umut bağlamayı. Mustafa yıldırım’ın acı ama yerinde yorumuyla “The Generalleri”

“Teröre karşı ortak duruş” gibi garabet bir üçlü deklarasyonla AKP’yi aklayan meclis sakinlerini.

Bizler hazır olacağız! Bilinçli olacağız! Olası bir iç savaşta ve BM’in ülkeye “İkiz İhanet yasaları” gereği el koyma ihtimaline karşı ne yapacağımızı konuşacağız. Söz bitti artık!! Hazır olun!!

Artık az konuşup çok iş yapmanın zamanıdır. Herkes bulunduğu ilde böyle bir saldırı ile karşı karşıya kalırsak ne yapacağımızı tartışarak fikirler geliştirmeli, beyin fırtınaları yapmalıdır.

Atatürk’ün Sivas, Erzurum kongrelerini inceleyin. Sakın yalnızız demeyin. Merak etmeyin, Atatürk’ün kurduğu bir ordunun mutlaka birçok Kazım Karabekir’i vardır.

Ağaçlar susuz kalırsa köklerinin nemine sığınır. Köklerinize uzanın. O köklerde esir edilemeyen bir milletin öyküsünü bulacaksın. Kafkaslarda, Karabağ’da, Uygur’da, Kırım’da, Balkanlar’da hala kanları akmaya devam eden şehitlerinin “kalk yiğidim” diyen haykırışını işiteceksin.

57. Alay bize bakıyor görmüyor musunuz? Hepsi şehit olurken bile bayrağı yere düşürmeyen, son kalan nefesiyle bayrağı kaldırıp ağaca takan yiğitler… Hepsi bize bakıyor.

Bu bayrağı yere düşürürsek, binlerce şerefsiz katil bu milletin üzerinden geçer. Sakın bunu unutmayın!!.


Zahide Uçar.

Benim yorumum: Bu milletin onuru,şerefi,haysiyeti ayaklar altında çiğneniyor, Bu milletin ırzına, namusuna tecavüz ediliyor farkında değil misiniz? ve bunun pezevenkliğini bizzat alkışladığınız eller üstleniyor acı olanda budur işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder