27 Haziran 2008

Ciyerlerimiz yanıyor


Merak ediyorum hangi ruh halindesiniz,Ormanlarımızı yakarken,İnsanlığın neresindesiniz o ateşi çakarken,çok merak ediyorum nasıl kıyıyorsunuz ülkemin ciyerlerine,tabiatın dengesine,vatanın servetine nasıl ? Bu kin niye,bu intikam neden.
Başınızı sokacak bir gecekondu yapmaksa amacınız,başınıza çöker inşallah üç kuruş fazla kazanmak için tarla açmaksa niyetiniz,zehir zıkkım olur inşallah Size kimseler öğretmedimi Ormanların gerçek bir servet olduğunu,hayat olduğunu yaşam kaynağı olduğunu,milyarlarca canlının yuvası olduğunu,kimseler öğretmedimi her kuşun yüzlerce ağaç olduğunu,her arının binlerce tohum olduğunu nasıl eliniz varıyorda çakıyorsunuz ateşi ülkemin bağrına,Nasıl ?
Tarihimizi yok ediyorsunuz,şehidimize bir kurşun daha sıkıyorsunuz,yürekleri yakıyorsunuz,Dilerim yüce Allahımdan sizinde yüreklerinize ateş düşürür dilerim inşallah,ne istediniz Çanakkaleden ne istediniz geliboludan,Ne ?
Ömründe bir yaprak bile yetişmemiş beyinler ne anlar ağaçtan,ormandan ömründe bir hayvanı sevip koklamamış insanlar,ne anlar sevgiden,doğadan Bu ülkeyle bir savaşınız var ise birazcık Erkek olunda mertce döğüşün be mertçe Allah’tan korkmazlar,Yeter.!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder