12 Ocak 2012

Mesir macuncu Hamdullah...



Hamdullah bey hamd etmiş. "Duayla iktidara geldik, topla, tüfekle, tankla bizi götüremiyorlar iktidardan" demiş.
Silivri'ye bir de Genelkurmay Başkanı atınca amcam meydanı hepten boş sandı, ahaliye lafı kör beygire hamut geçirir gibi geçiriyor.

Bu zeka seviyesinde bir hukukçu politikacı daha gördüktü vaktiyle.
O başbakanlık koltuğuna kadar tırmanmıştı, Avukatlık hayatında toplam 13 dava almış, 12'sini kaybedip birini de kazandığını fark edemeyince temyize yollamış bir garip adem idi.
Kimleri arar-anar olduk, iyi mi! o adamın bari "vatana ihanet" diyebileceğimiz bir icraatı olmamıştı. Biraz kavrayış özürlüydü, o kadar, Mesir macuncu hukuk tahsilli molla gibi ahaliye 'sazan' muamelesi çekmiyordu bari.

Elem terefiş kem gözlere lazer, hormonlu anketlerde yüzde 50'yi geçmiş gibiler de  şu mesir macuncusu Hamdullah'a hangi duayla iktidara çivilendiklerini hatırlatıp, kendi yarattıkları illüzyonla hipnotize olmaktan kurtaralım.

Ahalinin anasından emdiği sütü kulağından çıkartacaksın, 75 milyonluk milletin altından koca ülkeyi çalacaksın ve  olmayan oy'un artmaya devam edecek. Hadi len!
2002'de milletvekili bile olamayacak bay Recep'in Siirt'te dolandırıcı Jet Fadıl'ın koltuğundan kaldırılarak yenilenen seçimlerle Meclis'e girebildiği malum.



2002'den itibaren her seçimde - referandumda on binlerce nüfuslu semtleri o ilçeden alıp şu ilçeye bağlama numaraları,Seçim günü saatleri ileri almalar, kimlik numarası olmayana oy  kullandırmama cinliği, Tarhan Erdem'in son anda yayınlanan yüzde 50 küsür'lük psikolojik operasyon anketleri.

Dağıtılan kömürler, çeyrek altınlar, kanepeler, çamaşır, bulaşık makineleri vesaire, Seçim günü hava muhalefetinden iptal edilen uçak seferleri, kapanan Doğu'ya giden yollar.

Tehditler, tahditler ve AKP'ye oy veren nabzı atmayan, mezar taşı çoktan eskimiş tırışkadan 6-7 milyon seçmen, AK polislerin otobüslere doldurulup seçim günü oradan oraya taşınması, mükerrer oy kullandırılması.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) bilgisayar sisteminin bitmez tükenmez çöküşleri, hack'lenişleri,
Her seçimden önce YSK personeline gizlilik yemini ettirip maaşlarına zam yapmalar, tam da seçim günlerinde YSK'nın internet sayfasının çöküvermesi, her seçimden hemen önce çalınan, kaybolan binlerce muhtarlık bilgisayarı, sonra evvelden programlanmış bilgisayarların törenle muhtarlıklara dağıtılması.

Her seçim öncesi çöken MERNİS, Nüfus Genel Müdürlüğü bilgisayar sistemi, 24 saat yapılamayan nüfus-pasaport müracaatları, 2 kişilik hanenin kaydına 14 nüfus daha ilave etmeler, her seçim öncesi 75 milyon ilan edilen nüfusun, seçimden sonra 70 milyona indirilmesi, seçim günleri sandık başlarını tutan 10 binlerce Fethullah tarikatı müridi, sonuçların o tarikatın haber ajansı tarafından bildirilmesi.

Çankaya gibi AKP'ye oy çıkmayacağı bilinen semtlerde oy kullandırılmayan binlerce vatandaş (sırf bir okulda onlarcasının telaşını her seçimde gözümle gördüm), her seçimden sonra çöplükte bulunan, kamyondan uçuşan AKP dışındaki partilere verilmiş binlerce oy pusulası.

AKP'li belediyelerin ilan panolarını halkı yanlış yapmaya sevk edecek korsan posterlerle donatmalar,
Her seçimden önce ülkeye giren kaynağı belirsiz milyonlarca dolar, kamyon kamyon külçe altın,
En önemlisi de her seçim öncesi PKK ile masaya oturup "aman kan dökmeyi durdurun imajımız sarsılmasın, Güneydoğu'da al gülüm ver gülüm" pazarlıkları, hatta Hizbullah'la 'genel af' pazarlıkları.

"Seçimleri seçmen değil oyları sayan kazandırır" sözünü SEÇSİS dediğin Amerikan Sun Election Systems da mı söylemedi sana!
Arsız arsız "duayla iktidara geldik" demeler, Amerika'nın talimatıyla en seçme askerlerini kendi ülkesinde esir kampına doldurduğun orduya efelenmeler.
Doğru! Sen duayla iktidara geldin. Goldman Sachs duasıyla. O dua'nın gücüne rağmen de yukarıda saydığım tüm seçim hilelerini yapmak zorunda kaldın! Neden? (Yoksa bize söylenmeyen bir yüzde 10 barajının altında kalman tehlikesi mi vardı?)

Al Hamdullah!

Seni iktidara getiren "Goldman Sachs duası, IMF ayeti." Vahiy indiren makamlar: ABD-AB-Barzani-PKK, bankalar, IMF ve muhtelif yabancı istihbarat servisleri.
Ayet şöyle buyruyordu: "AKP %40-45 arası oy alırsa: Piyasalar olumlu bakacak. IMF'yle anlaşmanın yolu açılacak. Piyasalar açısından AKP'nin bu seçimi yüzde 40-45 gibi bir oyla kazanmasının daha olumlu olacağını düşünüyoruz."
Ne duaymış bee! Duayla, hilesiz-hurdasız iktidara geldiğinden(!) meşruiyet arayışın 10 yıldır bitemedi değil mi!

Kıymet Nadir  9 Ocak 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder