28 Aralık 2010

Önce türban taktılar sonra metres yaptılar.


Yoksulun onuruyla oynayacak kadar şerefsiz olduğunuzu biliyorduk ama yoksulun namusun da gözünüz olduğunu yeni öğrendik, ama şaşmıyorum sizin gibilere, sizler mahallenin namus bekçiliğine soyunan namussuzlar değil miydiniz zaten, elleriniz kirli sizin yüzleriniz kirli, yürekleriniz ruhlarınız sofralarınız kirli, bundan dolayıdır birbirinize kefil olmanız.

Özellikle büyük şehirlerde, belediye,kaymakamlık ve valiliklerde yardım konusuyla ilgili birimlerin içerisinde salyaları akarak pusuya yatmış ahlaksızlar var, Kayseri belediyesinde kömür verdikleri ailelerin karılarına kızlarına tecavüz eden adi  namussuzlardan bahsetmiyorum, kömür yardımı alan özürlü kadının iki kızını birden otele kapatan şerefsizlerden bahsetmiyorum onları zaten bütün Türkiye öğrendi.

Yardıma muhtaç kadın kimlik bilgileri ile müracaat eder bu kurumlara, bazan da mahalledeki iş birlikçiler tarafından bizzat götürülür yardım vaat edilerek, normalde kontrol edilmesi gereken o kadının gerçekten yardıma muhtaç olup olmadığıdır, ama gelin görün ki bazı şerefsizler tarafından bakılan sadece o kadının kendi pis amaçlarına uygun olup olmadığıdır.

Yardım ediliyor devletin parasıyla, ama arkasından pis istekler gelmeye başlıyor, inanın bunların sayısı hiç az değil,bunlara teslim olan kadınlarda var direnenlerde, yardımı kesmekle tehdit ediyorlar, mahallede dedikodu yaymakla tehdit ediyorlar, hatta bazı görüntülerini yayımlamakla tehdit ediyorlar, öyle ileri gidenleri var ki elde ettikleri kadınların çocuk yaşlarında ki kızlarına musallat oluyorlar.

Bu namussuzların hepsi bir birinden haberdar sanki organize bir çete gibi çalışıyorlar, belediyeden yardım alan bir kadına kaymakamlık görevlisi bir başkasından gelen telefon mesajına bakın, "çayır biçiyorum çayır yanıyorum cayır cayır, o kiraz dudaklardan birazda bana ayır" sözde muhafazakar görünen bu şerefsizler gecenin bir yarısı böylesi adice mesaj atabiliyor pastadan pay kapabilirim umuduyla, bu zincir birbirine eklenerek uzayıp gidiyor.

Hepiniz bilirsiniz mahallelerde toplantılar yapılır bazı evlerde kapalı hanımlar tarafından, inançları için okuyanları ayrı tutuyorum, ama sırf bu amaç için yapılanlar var, etrafta dini bütün sanılan ama aslında hurafeden başka bir sermayesi olmayan genellikle çarşafa bürünmüş bu rezil "hacı analar" dünyadan bir haber yaşayan kadın ve kızlarımızı birilerine metres etmek için zemin hazırlamakla görevlidir, tabi ki bu işi yüklüce bir para karşılığında yapıyorlar Allahtan korkmadan,kuldan utanmadan.

Şimdi ekranlarda utanmadan boy gösteren siyasilere sesleniyorum bu şerefsizlerin dosyaları neden hasır altı edilir, neden bu kepazelikler kamu oyundan gizlenir, eğer ki birazcık namus haysiyet sahibi iseniz ve o yürek var ise aciz bedenlerinizde açıklayın, Toki konutlarında bu şerefsizlerin kaçar tane dairesi olduğunu açıklayın ve bu dairelerde başlarına türban geçirilerek metres edilen kadınları açıklayın, Yoksa onlara da mı kefilsiniz tıpkı diğerleri gibi...


(Bu kurumlardaki namuslu insanları tenzih ederim,ama onlarda bu kepazelikle mücadele etmek zorunda.)

Tufan genç

9 yorum:

  1. ... başka bir şey yazamıyorum çünkü çirkefliğin dik alası yaşanıyor bu cennet topraklarda.

    YanıtlaSil
  2. Adsız29/12/10

    Bu yazıyı okuyunca sessiz kalamadım yazdığınız ev toplantıları doğrudur çünkü benimde başıma geldi ve tabi o ortamı derhal terk ettim,ben evli bir kadınım bana bunu yapmaları çok zoruma gitti fakat kimseye bir şey diyemedim,öyle örgütlü çalışıyorki kadın mahallede kim dul,kim bu işlere yatkın,kim paraya dayanamaz her şeyi takip ediyor,bir kere yakanızı kaptırdınız mı kurtuluşunuz yok bunların elinden,evet hakkınızda dedikodu yayıyorlar mahallenin diline bir düştünüzmü vay halinize ne ocak kalır ne yuva.
    En büyük tehlike ise henüz evlenmemiş ve paraya ihtiyaç duyan genç kızlar,onlara öyle hediyeler veriyorlarki akılları karışıyor zavallıların,sizden Allah razı olsun böyle bir olayı yazdığınız için.

    YanıtlaSil
  3. Adsız29/12/10

    Bilmiyorum nasıl desem günahamı giriyorum bilmiyorum ama benim komşum yardın alıyor ihtiyaçları varmı var.fakat bu yardım başladığından beri açık olan kızlar kapandı ama nasıl kapanmak bir göreceksiniz moda dergisi gibi.evde telefonları bile yoktu şimdi ise son model cep telefonları ellerinde kapıdan özel arabalar almaya başladı annesinin söylediğine bakılırsa kızlardan birisi eve yazılmış yakında yeni evlerine taşınacaklarmış bunların hepsi bir yılda nasıl oluyor.o yaştaki bir kız günlerce eve gelmiyor gelincede arabanın bagajından taşı taşı bitmiyor.sizin bu yazınızı yemek sitesi yazan bir arkadaşın sayfasının yanında gördüm başlığını okuyunca hemen okumak istedim ve bunları söyleyim istedim günahları boynuna ama gerçek böyle

    YanıtlaSil
  4. Adsız29/12/10

    Selamınaleykum,Bir bağlantıda bu başlığı okuyunca samimi söylemeliyim kküfür etmek geldi içimden,ama yazınızı okuyunca bir çok konuda haklıolduğunuza hatta gerçek iman sahiplerini kolladığınıza kanaat getirdim allah razı olsun.
    mübarek dinimizi böyle istismar eden namusuzları teşhir etmek lazım ve buna çanak tutanher kim olursa olsun cezasız kalmamalı ama hükumet yetkilisinin bundan haberdar olduğunu sanmıyorum böyle bir şeyede müsade edeceklerini sanmıyorum,yinede ateş olmayan yerden duman çıkmaz deyişiyle bu konunun acilen araştırılmasına taraftarım.allaha emanet olun.
    Vahap şahin istanbul

    YanıtlaSil
  5. çivisini çıkarttılar,,,bunun ötesi nedir daha ne kaldı acep vay! halimize...sevgi ve selam ile arkadaşım kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Okuduklarımdan şu anlaşılıyor ki bu konuda herkesin söyleyecek bir şeyleri var,bu saklanacak ve üzeri örtülecek bir durum değil,eteklerdeki taşlar dökülmeli.

    Şimdi sessiz kalanlar yarın aynı durumda kapıları çalındığında feryad etmesin,bu bir namus meselesidir,Kayserideki olayların üzeri örtülmeye çalışılıyor ve bende buradan diyorum ki,Kayserili namusuna sahip çık!!! bu olayın örtbas edilmesine müsade etme.

    YanıtlaSil
  7. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere Tufan Bey.

    Sevgi ve selamlar Newbahardan

    YanıtlaSil
  8. Can Dost; Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar tüm ailenle yaşamanı dilerim. Herşey gönlünce olsun...

    YanıtlaSil
  9. güzel mutlu huzurlu sağlık maddi anlamda tatminkar ;) bir sene diliyorum ,2010 aratmasın kimseye ,mutlu seneler tufan abi

    YanıtlaSil