16 Kasım 2010

Sarıklı Mafya...


Öyle bir mafya ki okyanusun öte tarafından  Pensilvanya Saylorsburg’daki özel kamptan yönetiliyor,kampın müdavimleri arasında  gazetecilerden iş adamlarına,yahudi prof. ve CİA ajanlarına kadar her kesimden unsurlar var,öylesine korunup kollanıyorlar ki şaşarsınız..

Öyle bir hal almış ki bu durum bazı hükümet üyeleri,üst düzey bürokrat ve iş adamları bu kamp ziyaretlerini Hacla bir tutar hale gelmiş,siz buna ister körü körüne itaat deyin,ister baskı ve tehditle zorunlu ziyaret,ama hal böyle maalesef.

Mafyada silahlı dönem çoktandır geride kaldı,artık teknoloji kurum kuruluş ve makamlar silah olarak kullanılıyor,bir çok insanın dosyaları ve kasetleri gizli kasalarda ortaya saçılmak için zamanını bekliyor,son yıllara bir bakın nice iş adamlarımız batırıldı,nice fabrikalar el değiştirdi, nice büyük oteller ve işletmeler dün bursla okuyan çoluk çocuğun eline geçti,boğazdaki yalılar bir bir el değiştiriyor,yer altı ve üstü zenginliklerimiz çeşitli kılıflara uydurularak peşkeş çekiliyor malum kişilere..

Türkiyenin en köklü şirketleri,en büyük aileleri haraç veriyor vermek zorunda bırakılıyor,bağış adı altında dünyanın çeşitli yerlerine zorla okullar inşa ettiriliyor,etmek zorundalar çünkü  başka bir yaşama hakkı tanınmıyor onlara,en köklü spor kulüplerimize kadar sızdılar,sendikalarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını baskı ve tehditle teker teker ele geçiriyorlar..

Gerçek aydınlar,yurtsever gazeteciler,bilim adamları ve bunlara direnen komutanlar uyduruk operasyonlarla içeri tıkılıp sesi kesiliyor,İstihbarat,polis,medya,maliye,adalet ve hukuk bunların elinde artık,Cumhuriyetin savcıları tek tek tasviye ediliyor Amerikan ajanlarıyla lüks restoranlarda yemek yiyerek yüzme havuzlarında beraber yüzen savcılar büyük operasyonların başında şimdi,Emniyetin kalbine yerleştirilmiş üst düzey CİA ajanları yönetiyor bunların ordusunu,şimdi hedef üniversite!!!

Kim bunlar? kim bu cilalı koltuklarda oturan maşalar,islamdan nemalanıp islamiyete ihanet eden bu damarı boşlar kim,Büyük bir çoğunluğunun mahkeme kararı ile ana adı,baba adı,dede adı  değiştirilmiş,Gürcüyüm diyen Rum,arabım diyen yahudi,kürdüm diyen ermeni çıkıyor,asıllarını saklıyorlar nesillerini saklıyorlar bir çoğu Cumhuriyet düşmanı katil,isyancı dedelerin torunları çıkıyor Türkiye; tarihi inkar eden, demokrasi kavramından uzak bir aşiret ve cemaat zihniyetiyle yönetiliyor ne yazık ki..

Her koyun kendi bacağından asılır sanmayın,öyle değil işin aslı,bazı koyunların ceremesini tüm ülke çekiyor ve daha acı günler önümüzde bizi bekliyor,Kendilerini kutsal bir varlık gibi gören bu megaloman adamların günahını çocuklarımız büyük bedellerle ödeyecekler,evet maalesef ödeyecekler,çünkü bu salyalı sümüklü adamların varoluş sebepleri emperyalist ülkelere uşaklık etmektir...

5 yorum:

  1. evet emperyalizm=kapitalizm bunların asıl amacı böl parçala yönet,güçlü bir ülke demek no sömürge demek bu adamlar için,şeytanın aitliği olmadığı gibi paranında aitliği yoktur,kendine inanı aldatır,tapanı yakar.ama çok güzel bir noktaya değinmiş çok güzel özetlemişsin "islamiyetten nemalanıp" şimdi başörütüsünden girdik,daha öncede herif etnik kimlikten vurmuştu.insanların kimliklerini kabartıp kabartıp nasıl birlik veberabelikten bahseder,nasıl bir aldatmacadır."kocamdır hem sever ,hem döver" durumuna döndü millet,referandumda bi güzel gövde gösterisini yaptı ohh misss.üni.ler sivil polis dolu,daha geçen gün odtüde eylem vardı,çok yakın arkadaşım hem içindeydi hem durumu en çıplaklığıyla anlattı.bir tiyatro oyunu için kampüste bildirge dağıtıyorlar,garibim yeni okullu saf çocuğumuz "abi bunları dağıtanları içeri atıyorlarmış" demiş,bizimkide "evet ya attıkları leşler arkada" diyerek manidar bir cevap vermiş.evet işte odtü gibi bir okulda bilim yuvasında yaşanan en minik olay,korku piskolojisi,sen bu korkuttuğun gelecekten ne beklersin?!hangi bilimsel çalışmadan hayır beklersin,osmanlının 17.yy da pozitif bilimi medreselerden kaldırdığı gibi,bizede işte osmanlının sonunu bidaha yaşatmaya çalışıyorlar.diyor ya köşe yazarları "baş örtüsü neyi örtüyor ?!!!" başörtüsüne karşı değilim,hatta niye takılıyoruz,bugün milli kütüphanede kapalı bir sürü kız var,siz bunların üstüne gittikçe adamlar bunu kullanır,din siyasetin oyuncağı değildir olmamalıdır.burdan cüppe ve sarıkla gelelim manası çıkarılmasın,sadece özellikle kadın için ayetler geçtiği için bunu söylüyorum.düşünce suçu nasıl saçmaysa buda bana o kdr saçma geliyor.özgür olmalı insan.özgürlükler sadece başkalarına zarar noktasına geldiğinde kısıtlanmalı!!! senin yazından daha uzun bir yorum oldu galiba :D ama konuşasım varmış.ayrıca yazı gerçekten güzel.kpss hazırlanıyorum ama korkuyorum yrn birgün 4c nin bana vurmayacağını veya "abilerin" beni beğenmediği için 2 kez saçma uyarılmalarımdan sonra atılmayacağımın garantisi yokken ve asıl amacında vatandaşı devlettin güvencesinden bile mahrum bırakmaksa,biz neye inanalım.malum kpss nedeniyle kaç tane öğretmen adayımız intahar etti.vermediğimiz her tepki boynumuza takılmış bir kul hakkıdır,çünkü haksızlığa ses çıkarmayan haksızlığı yapmış gibidir.ve hz.ali der ki "haksızlığa ses çıkarmayan hakkıyla birlikte şerefinide kaybeder!!!"bu uuuup uzun yorumdan sonra :D sevgilerle kal :))

    YanıtlaSil
  2. "haksızlığa ses çıkarmayan hakkıyla birlikte şerefinide kaybeder!!!"

    Bu kadar basit,her şeyin cevabı aslında bu söz.

    Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum...

    YanıtlaSil
  3. -Ya sen Tufan?-
    Farkındasın, sen gibi şerefli bir dost "ömre değer"

    SAĞOL,
    HERŞEY İÇİN...

    YanıtlaSil
  4. sessizce gelip merhaba demek istedim önce... Özlediğim yazılarını daha sonra okuyacağım sevgili Tufan... Senin gibi bir dostum olduğu için şanslıyım..

    YanıtlaSil
  5. gerçekten teşekkür ediyorum. başarılar.

    YanıtlaSil