11 Mayıs 2010

Allah belanızı versin topunuzun.


Siyaseti bile erkekçe yapmayı beceremiyorsunuz,mertçe kazanmayı bile bilmiyorsunuz,siz nasıl insanlarsınız, sahi siz gerçekten insan mısınız? Çok merak ediyorum nasıl oturuyorsunuz bunca pisliğin üzerinde,nasıl uyku giriyor gece gözlerinize,bu milletin yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz siz.Ahlak,namus,haysiyet hiç uğramaz mı semtinize,dininiz imanınız para ve saltanat mı sizin utanmaz reziller söyleyin.

Her bir köşeden kınalı kuzuların al bayrağa sarılı tabutları geliyor,her şehirde ateşin düştüğü ocaklar  feryat ediyor duymaz mısınız bunca isyanı, neredesiniz? ne işler peşindesiniz? Bu vatan evlatları toprağı ana bildiler Devleti baba,sorgusuz sualsiz göğüslerini siper ettiler,umrunuz da mı sizlerin tiniyetsiz herifler söyleyin.

Memleketi ne hallere düşürdünüz,insanları birbirine küstürdünüz, sizden olmayan herkesi düşman gördünüz sizler onurlu bir yaşamı hiç bilmez misiniz? bu ahlaksızlıklarınız nereye kadar sürecek daha başka ne kepazelikle çıkacaksınız halkın karşısına,yeter artık yeter,bir gün olsun mertçe siyaset yapın,bir gün olsun insan olarak doğduğunuzu hatırlayın be yeter,Allah topunuzun belasını versin yeter...

5 yorum:

  1. delikli demir misali
    çıkar çıktı siyasette
    mertlikte tarihin
    tozlu sayfalarına gömüldü

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle Tufan Bey, Allah hepsinin belasını versin. Şerefsizlerin ülkesi oldu Türkiye. Siyaseti bile kendileri gibi laçkalaştırdılar.

    Selamlar

    YanıtlaSil
  3. AMEN!!!!
    AMİN!!...
    */&^#*! FALAN....

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşım nasıl bir çirkefin içinde kaldık, al birini vur ötekine siyaset cadı kazanı hepsini at içine altına odun taşırız biz:))

    YanıtlaSil