12 Nisan 2010

Bu yumruk hepinize...

Bu yumruğu iyi anlayın,çok iyi tanımlayın,bu yumruk aslında hepinizin suratına atılmıştır,ben yemedim diye sevinmeyin,benim koruma ordum var diyerek gerinmeyin,bu yumruk suratınızın ortasın da patlamıştır.

Anlayın ve çok iyi okuyun bu yumruğu,yarın binlerce,milyonlarca inebilir suratınıza,bu Milletin sabrını zorluyorsunuz,hesabı sorulmaz mı sanıyorsunuz yaptığınız bunca rezilliğin,aklınızı başınıza alın ve adam olun,adam.

İktidar ve yandaşlarının her fırsatta dostluk kardeşlik nutukları atmalarına bakıp kimse kendini aldatmasın sakın, dostluk kardeşlik diye diye, sözde kültür adına etnik kimlikleri vurgulaya vurgulaya bu halkı böldünüz ve açılım adı altında sadece kin ve düşmanlık tohumlarını serptiniz şimdi eserinizle övünebilirsiniz Van da yapılanlara bıyık altından güleceksiniz,Samsun da feyat edeceksiniz,yok öyle arkadaş yok.maskenizin altında kendinize demokrat süsü vererek amacınıza ulaşmanın keyfini yaşayın ve kınalarınızı yakın kıçınıza  artık.

Tüm televizyonlara bakıyorum Ahmet türk'ü "melek" gösterme çabalarını izliyorum, ya ne çabuk unuttunuz al bayrağa sarılı gelen Şehitlerimizi,mezar taşı kucaklayan analarımızı,ne çabuk unuttunuz da şeytandan melek yaratmaya çalışıyorsunuz,girseniz'e halkın arasına,uzatsanız'a o mikrofonu vatandaşa,ama yok siz sadece o mikrofonu osman baydemir denen ahlaksız rezile uzatırsınız,uzatırsınız ki sövsün saysın Türk halkına değil mi yürekli olun yürekli ve kimseye uşaklık etmeyin...

11 yorum:

  1. Sevgili Tufan,
    Ahmet Türk ve BDP milletvekilleri ...TBMM... plakalı araçlarına binerek Adliye önünden uzaklaştı mı uzaklaşmadı mı?

    YanıtlaSil
  2. Evet ecehan...TBMM... kırmızı plakalı araçla ayrıldı olay yerinden,"Kim tahsis etti acaba yasaklı ve yargılanan vekil eskisine??"

    YanıtlaSil
  3. Yumruk az gelir be Tufan Bey!!...

    YanıtlaSil
  4. Aslolan; yumruğu gerçek hedefe sallayabilmek...

    YanıtlaSil
  5. Newbahar ve Ecehan,birde şöyle düşünelim,büyük yangınlar küçük kıvılcımlarla başlar,ateş topu bir gün asıl hedefleride yakacaktır diyelim ve olacakları bekleyelim bu gözler nelere şahit olacak.

    YanıtlaSil
  6. Beklemeyeceğiz...Bizzat nefer olacağız Tufan.

    YanıtlaSil
  7. Anla işte ecehan.

    YanıtlaSil
  8. Yüregine emegine sağlık dostumm.Gözüken köy kılavuz istemez derler..
    Saygılar sevgilerr
    Musahip

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler ozanım,sizi buralarda görmek ne güzel,görüşmek dileğiyle.

    Selamlar.

    YanıtlaSil
  10. Adsız15/4/10

    Vanda yapılanlara bıyık altından güleceksiniz,samsun da feryad edeceksiniz diyorsunuz,peki siz bu yumruğu bir siyasiye hakmı görüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle bu yumruğa maruz kalan kişi bir siyasi değildir,siyaset yasaklısı ve bölücülükten yargılanan bir kişidir,yumruk kimse için hak değildir elbet de ama bazı hassasiyetler vardır ki yumruk hak getire.
    Orada bu olaya sebep olan gencin de hangi ruh halinde olduğunu düşünmek gerekir,belki bir yakınını abisini kardeşini teröre şehit verdi. Belki çok sevdiği bir arkadaşını kaybetti. Güneydoğu'da gençliğinin baharın da hayatlarını kaybeden binlerce genci gözünün önünden geçirdi. Belki bütün bunlara sebep olan caniye sayın diye hitap eden birini bir an yakının da görünce cinnet geçirdi.
    Bütün bu olaylar yaşanırken detayda gözden kaçanlar var,olay cereyan etmeden önce orada slogan atan guruba Sırrı Sakık’ın “susturun şu şerefsizleri” gibi tahrik edici sözleri var. Vatandaşlarla sözlü atışmaya girmesi var.
    Önce tahrik edeceksiniz sonra mağduru oynayacaksınız,bu gibi her olay karşılığını elbet bulacaktır,halkın protesto etme hakkına saygı duyulmayan her ülkede böyle münferit olaylar yaşanır.

    YanıtlaSil