25 Şubat 2010

Söyleyin bakalım..


Özden örnek paşanın günlüklerinden yola çıkarak bu uydurma soruşturmaları başlatmıştınız,bunca askeri içeri tıktınız,şimdi Özden örnek ve diğer komutanlar serbest ise diğer askerler neden içeride?

Şimdi insanın aklına şu soru geliyor,hani genel kurmay başkanı demişti ya,bizde elimizdeki bilgileri halk'la  paylaşırız,bu gün çankaya da yapılan üçlü zirvede elinde ilk defa bir çanta gördüğümüz erdoğan ve başbuğ paşa "yoksa bir şeylerimi takas ettiler" neden olmasın değil mi,bu ülkede nelere şahit olduk biz.


Şimdi şu papazın suratına iyi bakın,bu dönek adamı iyi tanıyın,12 Eylül döneminde cuntacılara kafa tutmak yerine porno öyküler yazan bu adamın paçavra gazetesinden yola çıkarak bunca insana zulüm edenler,hayvanlarla ve kendi ailesi içinde yani ensest ilişkiler yaşamaya sıcak bakan(1985 kadınca dergisi) bu satılmışın uyduruk belgeleriyle memleketi ne hale getirdiniz.

Az önce parmaklıklar ardında isimli diziye bakıyordum,mahkumlara zulüm eden savcının içeriye tıkılışını izledim ve bir mahkumun savcıya şu sözü aklıma yer etti,kapılar kapanınca hepimiz aynıyız sayın savcı.

Bu gerçeği kimse unutmasın,bu gün dışarıda olanlar,yarın içeride olabilirler,kapılar ardınızdan kapanınca ne yapacaksınız çok merak ediyorum.

Bu millet yeteri kadar gerildi,insanların sabrını zorlamayın,parmak kaldırmaktan başka bir işe yaramayan vekil dediğiniz adamlar ağızlarını açtıkları zaman bir çuval inciri berbat ediyorlar,bu millet kimin kanı bozuk olduğunu çok iyi biliyor,içişleri  bakanı bu gün mecliste sizin oylarınızla kurtulmuş olabilir gensorudan,peki halkın gözünde nasıl aklanacak söyler misiniz,habur'u nasıl unutturacaksınız bu millete nasıl...


6 yorum:

  1. Seninle gurur duyuyorum sevgili Tufan. Gerçekleri, doğru bulduğun fikirlerinle son derece dürüst aktardığın için.
    Senin gibi bir insanı tanıdığım için şanslı buluyorum kendimi.
    Kalemin susmasın.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum sevgili hocam,bizler gerçek ülke sevdalısı insanlar sindirilmeyi ve susturulmayı pek hazmeden cinsten değiliz,Çok şükür Allahıma kimseninde kapı kulu değiliz,biliyorum'ki bu ülkenin %80 ni bu insanlara karşıdır isteseler tükürükleriyle boğarlar,yeterki haksızlığa sessiz kalmasınlar.

    Saygılar sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Adsız26/2/10

    Gerçekler,gerçekler,her zaman senden ülke gerçeklerini okuduk sevgili tufan.
    Yazdıklarına noktasına kadar katılıyorum ve diliyorum bunlar son bulsun artık ve huzura erelim.
    Sevgiler gönderiyorum arkadaşım.
    Tülay

    YanıtlaSil
  4. Evet tülay hanım,ülkenin bunca acil problemi var iken nelerle uğraşıyoruz,bende bir an önce huzuru diliyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. bir ülkenin kurulmasında bir damla kanı akmamış insanların şimdi yaptıkları ahkam kesmek ve bıçakları o kadar keskinki her tarafa çalıyor bir tek ülke çıkarları hariç
    saygılarımla
    ali ekber

    YanıtlaSil
  6. Sevgili ali ekber,bu yorumun adeta yeni yazının özü olmuş,sağol kardeşim,çok sağol.

    Selamlar sevgiler.

    YanıtlaSil