26 Şubat 2010

Sahi, siz gerçekten kimsiniz???



Anlaşıldı'ki siz bu ülkede ünüforma giymiş her kişiden intikam almaya karar vermişsiniz,kuyruk acınız nereden geliyor biz biliyoruzda, bilmeyenlerin kulağına küpe olsun diyedir çabamız.

Kusura bakmayın kurtuluş savaşına katılan dedelerimiz hayat'da değil,kore savaşına katılan babamızda,ne yazık'ki onlara bu onursuz işkenceyi çektiremiyeceksiniz,ama bizler kıbrısta yunanla,rumla çarpışan kıbrıs Gazileri buradayız, kimin kuyruk acısı varsa buyursun.

Gensoru görüşmelerinde sırrı sakık denen pkk artığıyla bile işbirliğine giren,konuş hadi diyerek işaret eden sizler korkarım yarın güneydoğu Gazisi kardeşlerimizide terörist köpeklere kurşun sıktılar diyerek mahkeme önüne çıkartırsınız,evet evet çıkartırsınız,siz bunu bile yaparsınız.

Şöyle bir geçmişinize bakıyorum da,ne kadar karışıksınız geçmişleriniz nerelere dayanıyor şaşıyorum,içinizden biride çıkıp ben Türküm diyemiyor,sahi be siz gerçekten kimsiniz???

6 yorum:

  1. Adsız27/2/10

    abicim neden şaşırıyorsun,baksanıza elinde tunceli belgesiyle tedit ediyor,resmen cunhuriyet dönemine savaş açmışlar,bunlar düzelecek diye beklemek hata olur

    mynetten şiir dostun sait

    YanıtlaSil
  2. Ben artık cehennemi tercih ediyorum sevgili Tufan... Hem, cahil ile cennete gitmektense!!! hem de bunların alayının cennete dolduğunu düşünsene!!!!
    Bence önemli olan ÖNCE İNSAN OLABİLMEK!
    Eğer insanlıktan nasibini alamamışsa bir kişi, Türk ya da başka bir ülke sıfatı taşıması neyi değiştirir?

    YanıtlaSil
  3. Evet sevgili hocam mesele önce insan olabilmek,çok haklısınız,aslında sorguladığımız Türklük değil elbette,aslını inkar edenler,maske ile gezenler,savaşınız ne ise yapın,yapın ama mertçe yapın,kıvırmayın saklamayın,derdimiz bu sevgili hocam,bu kahbeliği midemiz kaldırmıyor.

    Saygılar sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Sizi hatırlıyorum sevgili sait,epey zaman oldu görüşmeyeli,nerelerdesiniz?

    Teşekkür ediyorum burada sizi görmek güzeldi gerçekten,görüşelim...

    Selamlar.

    YanıtlaSil
  5. off Tufan Bey of! Esas darbeyi AKP, askere yaptı. Emeklisinden tutunda halen görevde olan rütbelilere yıllardan beri içinde beslediği kin uğruna lekelemeye and içmiş.
    Ne vakittir teröristlerden bahsedilmiyor. Onlar sanki sütün içine atılmış kaşık gibi aklanmaktalar.
    Askerimizin onuru, şerefi ayaklar altına alınmaya çalışılıyor. Daha çok asker intiharlarına şahit olur bu memleket. Her kurumda olduğu gibi elbet askeriyenin içinde de vardır yasadışı işlere karışan. Ordu onları kendi içinde ayıklamasını iyi bilirdi bu kez olaya AKP el koydu. Ama durum başka, hem de bambaşka. Bu asker-hükümet çarpışmasından başka bişey değil.

    YanıtlaSil
  6. Esas teröristin kim olduğu çok belli sevgili bahar,göğsünde hainlik madalyasıyla gezen zatı muhterem varya,hani pkk lı köpekleri kardeşi gibi kucaklayan.
    Bu geri zekalı koyunlarda hala alkış tutsun bakalım.
    selamlar.

    YanıtlaSil