16 Şubat 2010

Anlayana...



Benim bu güne kadar hayattan öğrendiğim ve tecrübelerle sabit olan bir şey var'ki,namus bekçiliğine soyunan insanların büyük bir çoğunluğu namussuzun en önde gideni olduğudur,şöyle bir yoklayın hafızanızı,etrafınızda dönen dolaplara bir bakın,yada yaşadıklarınıza,mutlaka "evet ya,doğru be" diyeceğiniz olaylar gelecektir aklınıza.

"Ele verir talkını kendi yutar salkımı"
Kendinize biraz dokunulduğu zaman ense kökünüze kadar pancar gibi kızarıp her yana çemkireceksiniz,size emanet edilen değerlerin namusu şerefi organize bir şekilde didik didik edilecek sizde bıyık altından keyifli keyifli güleceksiniz, yok öyle arkadaş,yok öyle "çalma kapımı,çalarlar kapını" himayenizde olan insanlar kurum ve kuruluşlar sizin en büyük namusunuzdur öncelikli göreviniz onların namusunu ve şerefini korumaktır.

Şimdi yurt dışından binlerce dolar maaş alan,ellerine birer kalem tutturulmş adına gazeteci denen şeref haysiyet yoksunları varya,hani kap karanlık yüzleri olan,içleri fitne fesat dolu nereden türedikleri belli olmayan,ataları bellisiz,soyu bozuk sünepeler,uyduruk senaryoları boş çıkmaya başlayınca milletin namusuna dil uzatmaya başladılar,ahlaksızca ve vijdansızca.

Bakın bu soysuzların evine,her birinde kendilerine karı edindikleri çocuk gelinleri bulacaksınız,nikahsız kapamaları bulacaksınız ve bunlar paçavra gazetelerinde namus bekçiliğine soyunacak anlamını bile bilmedikleri şeref  haysiyetten bahsedecekler.

Besleme yalakalar,önce kapınızın önünü temizleyin ve kendi namusunuza sahip çıkın,köpeklik ettiğiniz adamlar yarın sizlerle işi bitince böcek gibi ezecek  ve orta malı olacaksınız,bu millet'de sizi bok çukuruna süpürecek ve layığınızı bulacaksınız,anlamını bilmediğiniz kelimeleri ağzınıza almayın çarpılırsınız...

2 yorum:

  1. teşekkür edrim dostum
    eğer özümüzden ve benliğimizden birşeyler kaybetmeden yürüyebiliyosak ne mutlu
    şu çirkefleşmiş ortamda çıkarı uğruna benliklerini kimliklerini satan bir sürü insanım diye geçinenler var bizler bunların arasında omadığımız için ne mutlu bizlere.

    yazmış olduğun yazı metni bana bundan yaklaşık 8 yıl önce başımızdan geçen bir olayı hatırlattı
    binamızdaki fuiloil kalorifer sistemi doğalgazın
    gelmesi ilebir mühendise verildi amcalar işyerimize gelip te adamı göklere çıkardı nedeni
    adamın iki sözünden biri yeminmiş o an dedimki amca bu adam kesin üçkağıtçı çünkü çok yemin eden çok yalan söyler.senin yazında olduğu gibi insanlar ne göründükleri gibi olabiliyor nede oldukları gibi görünebiliyor.

    saygılar sevgiler sağlık sıhatler dilerim

    YanıtlaSil
  2. ah be arkadaşım kalemine ,yüreğine sağlık tükürükte boğulacak bunlar...sevgiler

    YanıtlaSil