23 Şubat 2010

AL SANA BALYOZ...


Ya Rabbi hikmetinden sual olunmaz ama,bizleri de burada inciten biri var...


TARİH : 23 ARALIK 1930 , YER: MENEMEN, İZMİR, ŞEHİT KUBİLAY'IN BAŞI, GİRİT'TEKİ KAMPLARDA İNGİLİZ VE YUNAN SUBAYLARI TARAFINDAN EĞİTİLEN BEDRANİ TARİKATININ BAŞI OLAN ŞEREF YOKSUNU - HAÇLI KÖPEĞİ BİR MÜRTECİ (İRTİCACI) TARAFINDAN KÖR BİR BIÇAKLA KESİLİYOR.

Menemen isyanının tertipleyicisi; Nakşibendi tarikatı lideri Erbilli Şeyh Esat ve Derviş Mehmet, işgal yıllarında yurdunu savunmak için çete kurmadı, işgal güçlerine karşı bir tek  kurşun bile sıkmadı !!


BU HAÇLI ŞEYH : DERVİŞ MEHMET. MANİSA'YI YUNANA SATAN VE 9 EYLÜL 1922 SABAHI DİNİNİ DEĞİŞTİRİP YUNANISTAN'A KAÇAN ŞEREF YOKSUNU 'BAŞ KAFİR - GAVUR DÖLÜ  LAKAPLI - İŞGALCİ RUM'UN MÜSLÜMAN TÜRKLERİ ÖLDÜRTMEK İÇİN MANISA VALİSİ SEÇTİĞİ 'KUKLA' HÜSNÜ EFENDİNİN KARDEŞ ÇOCUĞU,YANİ  KUZENİ. (Kİ SONRA HİRİSTİYAN HACI - HÜSNÜYADİS İSMİNİ ALMIŞTIR)


ÇOK KÜÇÜK - KÜÇÜCÜK - BİR DETAY: BABADAN GİRİTLİ RUM,ANADAN MISIRLI ARAP OLAN,  RUHUNU PARA İÇİN SATMIŞ NAMUS VE ŞEREF YOKSUNU  DENEN KAFİR - " DERVİŞ MEHMET ", ESKİ MECLİS BAŞKANI,YENİ BAŞBAKAN YARDIMCISI -  BÜLENT ARINÇ'IN ÖZ MÜ ÖZ BÜYÜK DEDESİ. (Türk ordusuna saldırması ne kadar manidar değil mi)


KAYNAK :   NEDİM ÇAKMAK'IN 6000 SAYFALIK ARAŞTIRMASININ SONUCU "HÜSNÜYADİS HORTLADI" İSİMLİ KİTABINDAN

Evinize bir gelin,bir damat alırken yedi sülalesini araştırıyorsunuz,bu vatan bizim yurdumuz değilmi,başına getirdiğiniz adamları neden araştırmazsınız,neden???

3 yorum:

  1. Evet malesef ülkemizi şu anda tarikatlar ve onlara körü kürüne köle olmuş müridleri yönetmektedir.
    Tarikatların en önemli kurallarından biri müridin kendisini şeyhine ölünün kendini ölü yıkayıcısına bıraktığı gibi bırakmasıdır. Kuran’ın aklımızı çalıştırmayı emretmesine rağmen tarikatlarda körü körüne itaat esastır. Tarikat üyelerine akıllarını bir kenara bırakıp şeyhlerine tabi olmaları, aklın bu yolda yürümeyeceği anlatılır. Bu prensibi kabul edip şeyhe tabi olan kişiye şeyhin Mehdiliğinin veya İsalığının inandırılması, şeyhin dünyadaki en üstün insan olduğunun iknası, kişinin maddi açıdan sömürülmesi, dine yapılan ilave ve eksiltmelerin yutturulması gayet kolay olmaktadır. Üstelik kişi aklı kenara bırakma prensibini kabul ettikten sonra üniversite bitiren okumuş müritle; cahil, okuma yazma bilmeyen mürit aynı mertebeye gelmektedir. Bu yüzden bizi tarikatlardaki okumuş kişilerin tavrı şaşırtmamalıdır. Çünkü bu kişiler tarikatların yapısı gereği aklını kenara bırakmış ve şeyhe teslim olmuşlardır.

    YanıtlaSil
  2. Adsız23/2/10

    Büyük bir şaşkınlıkla okudum,hem yazıyı ve yorumunuzu sevgili tufan,biz bu kadar körmü oldukta kendi ellerimizle bu adamları başımıza tac ettik.
    Şimdi anlıyorum bu intikam savaşının nedenini,bu kuyruk acısının nereden geldiğini,allah kurtarsın bizi,sevgiler arkadaşım.
    Tülay

    YanıtlaSil
  3. Şimdi esas mesele Himi özkök paşa ve Yaşar büyükanıt paşanın eteklertinde ki sırda.
    Sayın paşalar daha ne kadar saklıyacaksınız gizli görüşmelerinizi,bu askerler sizin himayenizde çalışmadımı,nedir bu suskunluğun sırrı,yoksa sizidemi susturdular.

    YanıtlaSil