29 Ocak 2010

Demirden kafese girseniz ne fayda...


Önce yüreginizdeki korkuyu yenin,kimden neden korkuyorsunuz,bu koruma ordusuda neyin nesi,her yanınızı zırhlarla çevirdiniz merhaba diyene saldırıyor adamlarınız,kendi senaryolarınıza kendiniz inanıyorsunuz, bu gidişle korkarım ödünüz patlayacak.

Bir milletin namusu ve şerefi ordusudur,askeridir,bu askerler bizim evladımız,bizim eşimiz,bizim babamız kısacası milletin öz ve öz bir parçasıdır,siz kimi kime düşman gösterme çabasındasınız yoksa siz kendinizi başka bir nimetten mi saymaktasınız,nesiniz siz,kimsiniz de bu millete ordusunu askerini bir katil,bir terörist gibi gösterme çabasındasınız,hiç bir şey bilmiyorsanız babanıza sorun,ananıza sorun,sorunda anlayın Allahın şaşkınları.

En ufak bir protestoya bile tahammülünüz yok ama dilinize hiç yakışmayan demokrasiden bahsediyorsunuz,o gömlek yakışmıyor üzerinize,hiç yakışmıyor,milleti ne hale getirdiniz,okul müdürünün sıra dayağından geçirdiği öğrencilerin velileri menmun,öğrenciler menmun,kuran kursunda ihmalden doğal gaz patlıyor onlarca çocuk ölüyor aileler taktiri ilahi diyor,görün eserinizi,Allah ile aldattığınız müridlerinizle gurur duyun,sizede bunlar yakışır zaten.

Manisa bülbülünüz mikrofon görmesin,adam dayanamıyor kuduracak konuşmassa,başlıyor kinini kusmaya,Amerikadaki salyalı sümüklü hocasından çok iyi öğrenmiş ağlamayı,iki damla sahte göz yaşıyla süslüyor içindeki nefreti,kendini adamdan saydırma çabasında başlıyor kendisini nasıl öldürmeye çalıştıklarını anlatmaya,bir masal meraklısı'ki sormayın.

Velhasıl efendiler korkunun ecele faydası yok bilesiniz,bu senaryolarla siz yakında kendi ipinizi kendiniz çekersiniz bırakın sağa sola çamur atmayı'da asli görevlerinizi yerine getirin,o koltukları kıçınıza yapıştırmadı bu millet,yarın ensenize şaplağı patlatıp almasını da bilir o zaman kime ağlıyacaksınız söyleyin yalancı pehlivanlar kime,çıkarın şu maskelerinizi artık çıkarında gerçek yüzünüzü görsün millet ...

5 yorum:

  1. Ahhh Tufan Bey ah!
    Söyleye söyleye, anlata anlata dilinizde tüy bitti.
    Bizlerde aynı ama bunların lafdan sözden anladığı yok ki.
    Hakikaten yanlarında maazallah ''hapşuuu'' dense içeri tıkacaklar.
    Bakın ülkenin esas sorunu pkk nasıl gündem değiştirdi. Şimdi de ordu hedeflerinde. Bizim milletimizde pür dikkat izlemede.
    İzlemek şöyle dursun bu saçma senaryolarada inanmakta.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  2. babalarını tanısalar sorun kalmayacak zaten sevgili tufan...!

    YanıtlaSil
  3. yumuşak başlı isem ,kim dedi uysal koyunum diye,kesilir belki,fakat çekmeye gelmez boyunum. sevgili tufan bey sevgidamlalrımı bırakıyorum

    YanıtlaSil
  4. Kur'an kursunda patlayan doğal gaz nedeniyle ölen çocuklar için, ailelerinin "Ne yapalım, takdir-i ilahi" demesi kısmına dikkat çekmek istiyorum. Güzel bir noktaya parmak basmışsın Tufan arkadaşım. bu satırları rastgele okuyacak olanlara seslenelim mi? Ey milletim, bunun adı düpedüz ihmaldir, takdir-i ilahi değil. Başınıza gelen herşeyi Allah'ın takdiri diye kabullenmeyin... Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz durumlarında susmayın, bir köşeye sinip oturmayın, sonuna kadar hakkınızı arayın. Demokrasilerde herkesin söz hakkı vardır. Söz hakkınızı kullanın... Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil