27 Ocak 2010

Bu dizi tutmaz..



Asil azmaz bal kokmaz, adam olmak değil marifet adam kalabilmektir, bir gün o zirveye her kez çıkabilir bütün mesele çıktığın zirveyi hazmedebilmektir, birde bunun tepeden aşağıya yuvarlanması var, bu sizi hiçmi korkutmuyor, da Ülkenin değerlerine böyle acımasızca saldırıyorsunuz.

Kötüden iyi yaratma telaşındasınız,olmaz mayası tutmaz bunun, öncelikle korkularınızı ve İçinizdeki kini yenmelisiniz, bu kin sizleri boğacak hala farkında değilmisiniz.

Çok kötü senaryolarla ortaya çıkıyorsunuz, ne başı belli nede sonu, olmaz! bu dizi tutmaz ellerine kalem verdiğiniz figüranlar çok kötü çünkü, bunca esen yalan rüzgarından bir tane gerçek çıkmazmı, bozuk bir saat bile günde iki kere doğruyu gösterir, ama şaşmamak lazım değiştirdim dediginiz gömleğin pis kokusu hala üzerinizden gitmemiş.

Gazeteciler bir Ülkenin namusudur, emir almaz ve kalemini satmaz, kalemini satandan gazeteci de olmaz, çünkü satılıkların gözü ve kulağı yoktur, onlar sadece önlerine servis edileni yazar ve yayınlar.
Bu şanlı ordu  milletin ordusudur, siz onu babanızın evindenmi getirdiğinizi sanıyorsunuz da içinizin karasını bulaştırma çabasındasınız şimdi sizin ne farkınız var pkk dan, ha askere kurşun sıkmışsın, ha kalemin le bağrını delmişsin söyleyin yalancı çobanlar ne farkınız var.

Beğenmediğiniz Cumhuriyetin değerlerini sata sata semirdiniz bu güne kadar, söyleyin bu ülkede bir tane tüten bacanız varmı? Badem Bıyıklı prototip üreten siyaset okulunuzdan başka ...

4 yorum:

  1. Seni yürekli kaleminden, akıllı cesaretinden ve doğruları dile getirişinden dolayı kutlarım sevgili tufan. Her bir satırının altına imzamı atacağımı bilmeni istedim..

    Bu arada sayfandaki değişim de güzel olmuş belritmeden duramadım!

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Tufan yazı dört dörtlük söylenecek ne varsa söylemişsin arkadaşım duruşun çizgin takdire şayan yüreğin dert görmesin,,,"sağırın bir yerine kazık çakmışlar da bu tıkırtı nereden geliyor diye aranmış" bunlar o kadarcık bile aranmıyorlar bu sesler nereden geliyor diye kalemine kuvvet arkadaşım sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Biz ne kadar tutmaz diye duralım Tufan Bey, onlar kılıflarını çoktan dikmişler. Lakin kılıf minareye dar gelmekte habire uğraşmaktalar sığdırmak için.
    Bu ülkede PKK aklanır, ordu karalanır. Ordunun gizliliği ayaklar altına alınır. Elbet vardır her kurumda kanunsuzlar. lakin ordu bunları kendi içinde sessiz ve gizlice temizler zaman zaman. Affetmez kendini karalayanı.
    Dediğim gibi terör masum gösterilirken, teröre karşı silah tutan eller karalanıyor aleni bir biçimde. Halk bu dizinin takibinde ve orduya güven istatistiklere göre %63 lere düşmüş.
    Sanırım dizi epey bi beyin yıkayacak.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  4. Darbe senaryoları, ordunun karalanması vs. aldı başını gidiyor. Bakalım bunun sonu nereye varacak. Dediğiniz gibi gazeteci asla kalemini satmaz, satandan da gazeteci olmaz. Ama kime söylüyoruz ki? Bazı gazeteler, çıkarları gereği iktidara yakın olmayı seçiyorlar. Orada çalışan bütün gazeteciler de ekmek parası için gazete sahibinin istediği yönde yazıyor yazılarını, mecbur bırakılıyorlar buna. Patron nasıl istiyorsa öyle yani. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil