23 Mayıs 2011

Senin kim olduğunu unuttu galiba bu Millet...


Son günlerde bu Bülent arınç denen zatı muhteremin sesi çok fazla çıkmaya başladı,bu Millet onun kim olduğunu bir hatırlasın bakalım...

Tarih 23 Aralık 1930,yer Menemen İzmir,Şehit kubilayın başı Girit'teki kamplarda İngiliz ve Yunan subayları eğitilen  Bedrani tarikatının başı olan şeref yoksunu,Haçlı köpeği bir mürteci (İrticacı) tarafından kör bir bıçakla kesiliyor.

Menemen isyanının tertipleyicisi;Nakşibendi tarikatı lideri Erbilli Şeyh Esat ve Derviş Mehmet,İşgal yıllarında Yurdu savunmak için çete kurmadı,işgal güçlerine karşı bir tek kurşun bile sıkmadı !!

Bu Haçlı Şeyh; Derviş Mehmet Manisayı Yunana satan ve 9 Eylül 1922 sabahı Dinini değiştirip Yunanistana kaçan Şeref yoksunu Baş kafir " Gavur dölü lakaplı " İşgalci Rum'un Müslüman Türkleri öldürtmek için Manisa valisi seçtiği Kukla Hüsnü efendinin kardeş çocuğu,yani kuzeni ( ki sonra hiristiyan Hüsniyadis ismini almıştır )

Şimdi şu küçük,küçücük detay'a dikkat edin,Babadan giritli rum,Anadan mısırlı arap olan,ruhunu para için satmış Namus ve Şeref yoksunu denen bu kafir Derviş Mehmet Başbakan yardımcısı BÜLENT ARINÇ'IN öz mü öz büyük dedesi..

(Cumhuriyete,Türk ordusuna,İstiklal marşımıza ve ülkemizin önderi ve kurucusu Musatafa Kemal'e saldırması ne kadar manidar değil mi..)

Kaynak: Nedim Çakmak'ın 6000 Sayfalık araştırmasının sonucu "Hüsniyadis hortladı" İsimli kitabından..

Evinize bir gelin,bir damat alırken yedi sülalesini araştırıyorsunuz,bu Vatan bizim yurdumuz,evimiz değilmi,başına getirdiğiniz adamların kim olduğunu neden araştırmazsınız,neden???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder