18 Mart 2011

İnsan olarak doğduğunuzu hatırlayıp biraz olsun utanırsınız belki...


Senin adalet anlayışını,kendine müslümanım diyen hangi insan evladı vicdanına sığdırıyorsa beri gelsin, bu nasıl bir düzendir,bu nasıl bir hesaptır ki,Devleti soyanlar dışarıda elini kolunu sallaya sallaya geziyor , Devleti canı pahasına koruyanlar zindanlarda çürüyor,bu nasıl bir adalet ki Vatan hainliği yapan gazeteci ve yazarlar ödüllendiriliyor,kalemini satmayan Vatanseverler zindana tıkılıyor,bu nasıl bir öç alma duygusudur ki Ülkesini seven gerçek bilim insanlarının ayakları prangalı,üniversiteleri teslim aldı imamdan bozma cemaatin artıkları..

Deniz feneri soyguncularını serbestçe dolaştırıp ,ihale üstüne ihale verirken hangi kıbleye dönüp namaza durabiliyorsunuz siz zindanlarda,hücrelerde çürüttüğünüz bedenlerin,aydınlık beyinlerin,cesur yüreklerin hesabı sorulmayacak mı sanıyorsunuz bu Millet ilk cehennemi burada yaşatacak size,yukarıdakini ise sizler düşünün gayrı..

Evet ergenekon hancısı,kaynattığın kazan senide içine alır unutma,senaryoda oynadığın rolün sonu çok kötü bitecek bunu sakın aklından çıkartma,hiç biriniz asla masum değilsiniz, o korkuyu tadacak,o acıyı yaşayacaksınız, bir ülke bağırsaklarını nasıl temizlermiş asıl o zaman anlayacaksınız..

Bu ülkenin komutanlarına,Vatansever gazetecilerine ve aydınlarına vatan haini demek cüretin de bulunanların geçmişine bakarım ben,soyuna supuna bakarım,kime hizmet ettiğine,kimin eteğini öptüğüne bakarım. Bedevi çadırların da gerdan kırıp diz çökenler kahraman komutan "Engin alan'ın" dik duruşunu nereden anlayacaklar, cümlenizin kapasitesi bunu anlamaya yetmez kendinize bir bakın, iyi bakın,en büyüğünüzden en küçüğüne tümünüz bir tane "haberal" eder mi? onlarca yandaş paçavra gazetede köşe tutan satılık kalemler,topunuzun yüreği Balbayın yüreğine yeter mi?

Allahtan korkmadığınız belli,bellide insan olarak doğduğunuzu hatırlayıp biraz olsun utanırsınız belki diye geçiyor içimden...


Tufan genç

1 yorum:

  1. umutsuzluk yaratmak istemem sevgili gazim; ama Allah'tan korkusu olmayanın kuldan utanma gibi bir insaniyeti olmaz diye düşünüyorum. bunlar da bizim sınavımız. ne kadar Müslümanız; ne kadar Türküz,kanıtlandığı bir puşt meydanı... her zamankinden daha dik durmak şart...
    hürmetler.

    YanıtlaSil