31 Ekim 2010

Şerefe bakan efendi,şerefe!!



Sağlığımızı düşündüğünü duyunca bir efkar bastı ki sorma gitsin gözlerim yaşardı,içim içime sığmadı vallahi!! hani biz Millet olarak yüreğimiz her kabardığında şişeye sarılırız ya,deviririz kadehleri bir bir işte öyle oldu bakan efendi,sağlığımızı düşünüp zamları dayayınca vatandaşa, size olan hayranlığım bir arttı ki sormayın gitsin!!

Vay  anasına beeee!!!
Bizi düşünen bakanlar var bu memlekette sırtımız yere gelir mi artık!
Öpe cem len! vallahi öpe cem!
Hiç kaçma boşuna öpmeden bırakmam seni!! vallahi bırakmam!!

Anladın sen İthal bakan efendi anladın,anlamadı isen yanındaki kulağı kesiklere sor onlar anlatır sana,
Sağlığımızı düşünüyormuş!!!
Sen kiminle dalga geçiyorsun efendi,burayı pasaportunu taşıdığın İngilteremi sandın,ama sen merak etme şu an Ülkenin değişik köşelerinden kadehler eşliğinde yedi ceddinizin hatırı soruluyor pekte güzel oluyor!!

Bu ülkede tekelden daha fazla kaçak sigara ve içki satıldığını biliyorsun değil mi? yaptığınız her zam vatandaşı kaçağa itiyor bunu da biliyorsun değil mi ?peki kaçak sigara ve içki'nin baronu kim bu ülkede? Barzani köpeği ile pkk bunu da biliyorsun değil mi?

Şimdi ben sizi öpmeyim de ne yapayım bakan efendi,hadi söyle ne yapayım!!

Haydi şerefe bakan efendi, haydi şerefeeee!!! içince anlamazsın haydiii...

3 yorum:

  1. bu füze kalkanı işi bu dönen dolaplar canımı sıkıyor,üniversiteler uyuyor kimseden kıpırtı yok,her yanımız ortalığı karıştıran gerçeklerin üstünü örten medya ağı ile donatılmış.
    türban tekele zam veya kpss skandalları hepsi yalan tek bi gerçek var sadece doğu anadoluyu bizden koparmak değil bu emperyalist kan emicilerin amacı Türkleri yoketmektir yıllardır süren soykırım nihai hedefine doğru yol almakta ve hedeflerine gittikçe yaklaşmaktalar!bu kadar duyarsız olduğumuz için başımıza gelen müstahak mı yoksa gelecek nesiller için hala umut var mı.
    canım çok sıkkın çok,yani yüreğime taş oturuyor.elimizden nasıl bişii gelmez,nasıl böyle boşvermiş olur halkımız,herşey sadece lafta mı; astığı astık kestiği kestik ama icraat yok tık yok .offff bişii yapmalı naaapmalı :( geçen gün gittim sırf örnek alayım nerelerden geçti neler yaptık diye birinci ağızdan öğrenmek için Nutuk'u aldım belki aradığım umudu orada bulurum diye,öyle işte bir çizgi var bir yanı uçurum bir yanı dikenli yol;dikenler değilde bu kahpelik canımı yakıyor

    YanıtlaSil
  2. geriye dönüp yazılarını okuyordum bu yorumu gördüm ,ahah üniversteler uyuyoru kaldıralım ya gören gelir beni taşlar şuanda :D hatta yumurta atarlar :D:D
    Not: elleri dert görmesin ;)

    YanıtlaSil
  3. Hay Allah,gördünmü bak çelişkiye düştün..
    şaka şaka,bende gülümsedim zaten.

    Sen hala uyumadınmı bu saatte..
    Haydi uykusuz kalma
    Sevgiler.

    YanıtlaSil