26 Ekim 2010

Hırsızın sarıklıysa üzülme...





Ulan sahtekar pezevenk,binlerce insanı soyup soğana çeviren sen değil misin,sen değil misin yuvanızı yapacağım diyerek binlerce insanın ocağını başına yıkan,Ne oldu şimdi şerefsiz! başına bir sarık,sırtına bir cübbe geçirince müslüman mı oldun hırsız köpek!!!


 Şimdi siz Cennetin tapu sunuda dağıtmışsınızdır değil mi reziller!
Şu memleketin haline bak,bunlardan medet umanlara yazıklar olsun be!!!



Kim bu adamlar? kim kime neyin madalyasını takıyor,ulan bu memleketi sahipsiz mi bellediniz siz!!!


Ey yüce rabbim! hikmetinden sual olunmaz ama burada masum insanları senin adınla aldatanlar var!!!

6 yorum:

  1. Tufan, ne demeli?
    Üstte sarfettiğin kelimelerin -şerefsiz vs gibi- onlar için bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum. Düşündüğüm şey; kaz gelen yerden tavuğu da sarığıda esirgememeleri.
    Allaha emanetimsin.

    YanıtlaSil
  2. Ağzına sağlık Tufan bey!

    YanıtlaSil
  3. Adsız26/10/10

    Bir gurbetciyim veiçim yanıyor arkdasım bu namussuzlardn neler çektigimizi bizlere sorun her zaman elleri cebimizdedir bu namussuzların her ay birileri gelir allah peygaamber der soyar gider abdullah güle sordugun soru için aramıstım blogunu ama içim ferahladı okuyunca.yaz arkadasım yaz nedesen az bunlara yaz bunların binbir suratı var hangisine tükürsen az öpüyorum gözlerinden.

    YanıtlaSil
  4. Ağzımı bozduğum için okuyan arkaşlardan ve blogcu dostlarımdan özür dilerim,ama yapacak bir şey yok malesef söz içinde kalmıyor insanın,patlıyor...

    YanıtlaSil
  5. Tufan bey, ne deseniz haklısınız, hatta az bile yazmışsınız. Bu görüntüleri gördükçe kahroluyorum. Şu hale bakınız, burası Türkiye Cumhuriyeti mi? İnanın diyecek söz bulamıyorum ben artık, sözlerin bittiği yerdeyim. :((

    YanıtlaSil
  6. bknz 2. foto = pişkin yüz ifadesinin karşılığı!!!

    YanıtlaSil